През 2011 г. Ерик Финман e едва на 12 години, когато

...
През 2011 г. Ерик Финман e едва на 12 години, когато
Коментари Харесай

Когато един тийнейджър стане милионер

През 2011 година Ерик Финман e едвам на 12 години, когато получава великодушен подарък от 1000 $ от баба си. Повечето други деца на неговата възраст биха употребявали парите, с цел да купят нов смарт телефон или най-новата подпора за видеоигри, само че Ерик взема решение да направи друго. Той инвестира всичко в биткойни.
 Биткойн, криптовалута, Кристофър Кох и по какъв начин схваща, че инцидентно е станал милионер
Момчето, което инцидентно стана милионер

Историята на Кристофър Кох и едни биткойни

Решението ми се оказва повече от отлично, защото само след две години един биткойн към този момент е оценен на 1200 $. Тогава Ерик взема решение да продаде своите биткойни и да употребява парите, които инвестицията му е спечелила, с цел да стартира свой бизнес. Създава онлайн просветителна компания, наречена Botangle за даване на услуги за видео преподаване.

Не лишава доста време на Botangle да притегли вниманието на вложителите, които предоставят на Ерик на пръв взор сложен избор: да продаде компанията си или за 100 000 $, или за 300 биткойна.

За Ерик обаче има единствено един отговор и той не е във физическата валута Да, Ерик взема решение да заложи всичко на биткойни още един път. Защо? Може би защото тийнеджърът прави залог с родителите си, че в случай че навърши 18 години и е станал милионер, те няма да го принудят да отиде в лицей.

" С горделивост мога да кажа, че го направих и няма да отида в лицей ", разказва Ерик в изявление за CNBC. " Начинът, по който в този момент е структурирана просветителната система, не работи за никого. Бих предложил интернет, който е безвъзмезден. Можете да научите милион пъти повече от YouTube и Wikipediа ", безапелационен е младежът, който продължава да се развива и все по-успешно да се постанова като сполучлив преприемач и предприемач. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР